Terugblik LenteFair 2013

De LenteFair werd dit jaar niet, zoals gewoonlijk, in het eerste weekend van mei georganiseerd. De Dodenherdenking op 4 mei maakte dat onmogelijk. Een week eerder of een week later? Dat was een dilemma. Na langen wikken en wegen kozen we voor 26 en 27 april. Dat we zo’n lange winter zouden meemaken en bovendien een abdicatie en een kroning vlak na de geplande data konden we toen niet bevroeden! Maar de Fair is een succes geworden. Zaterdag viel het bezoekersaantal tegen. Het weer, grijs, koud en maar af en toe zon, zal daar debet aan zijn geweest. Maar zondag was het druk! We haalden in het hele weekend hetzelfde bezoekersaantal als in topjaar 2012. De tomaten waren zondag al vroeg in de middag uitverkocht en er was veel vraag naar onze eenjarigen.
Onze vrijwilligers zetten zich weer optimaal in. En met hen familie en vrienden. Ze waren, behalve bij de verkoop, actief in de horeca, bij het parkeren en bij allerlei andere zaken die nodig zijn om alles goed te laten verlopen.