LenteFair 2015: een succes!

Op 9 en 10 mei organiseerde NDC Events, net als de vorige jaren, een LenteFair op het terrein De Tuinen. Vorig jaar was het weer in het fairweekend zo slecht dat we op zondagochtend moesten besluiten de fair af te lasten. Dit jaar woei het behoorlijk op zaterdag maar hielden we het droog, op een klein spatje regen na. De bezoekers lieten zich hier echter niet door tegenhouden. Ze kwamen in grote aantallen. Zondag scheen de zon en was het aangenaam warm. En de appelbomen stonden in bloei. Het was goed toeven op het terrein. Het bezoekersaantal van 2013, een topjaar, werd geƫvenaard!

Meer dan 100 vrijwilligers van Gehandicaptentuin, Corso en Fruithof zorgden dat alles goed verliep. De opbrengsten van de horeca en het parkeren worden tussen deze drie stichtingen verdeeld. De gehandicaptentuin verkocht bovendien weer tomaten en eenjarigen. Dank aan alle kopers. De opbrengsten van deze Fair hebben we hard nodig.