Heropening van de tuin

Op zaterdag 31 augustus is de vanSwietentuin heropend.

Na jaren van renovatie, onderhoud en beheer door enthousiaste vrijwilligers heeft de Van Swietentuin weer een nieuwe, eigentijdse uitstraling gekregen. De Tuin Zonder Drempels is in een nieuw perspectief geplaatst en is hiermee gereed voor de toekomst. Op een zonovergoten zaterdagmiddag 31 augustus werd deze mijlpaal gevierd met een officiële heropeningsbijeenkomst. In aanwezigheid van begunstigers, donateurs, vrijwilligers en leden van het bestuurhield voorzitter Harte Hartlief de openingsspeech met daarinspeciale aandacht voor de belangrijke rol van de vrijwilligersvoor het in stand houden van de Van Swietentuin. Simone Bakker en Marten Haveman, respectievelijk ontwerpster en vrijwilliger-coördinator van de tuin hadden de eer om samendoor middel van het doorknippen van het lint de opening te verrichten. Aansluitend werd een rondleiding gegeven. De Tuinen van Frederiksoord zijn van april tot en met oktober elke dinsdag en woensdag open van 10:00 – 15:00 uur.

Simone Bakker en Marten Haveman verrichten de openingshandeling
Met daarna een rondleiding

En Tot slot een woord van dank aan de voorzitter Harte Hartlief